Telers

Fresh ConneQt werkt samen met diverse telers. Door onze krachten te bundelen en producten te verenigen, kunnen wij onze klanten voorzien van al hun producten en wensen. Vanuit één centraal punt, met één administratie!

Omdat je samen sterker staat, hebben veel van onze telers zich aangesloten bij telersvereniging Best of Four. In nauwe samenwerking met Best of Four vermarkten we ook de producten van een aantal telers die zijn aangesloten bij deze telersvereniging. Best of Four behartigt de belangen van telers in Nederland en realiseert een eerlijke en duidelijke handel.

Gebr. Van Antwerpen

Producten

Over de teler

Gebr. Van Antwerpen is gevestigd in Monster en omvat een complex van 1,3 hectare aan kassen. In deze kassen worden trostomaten gekweekt.

Gantellaan 17
2681LE
Monster

Van Gog kwekerijen

Over de teler

“Onze komkommers zijn gezond, lekker en voedselveilig. Wij leveren met name aan winkelbedrijven. Met onze kweek op perlite potten zijn we één van de grotere producten van Nederland. Met dank aan onze kweekwijze ontwikkelen we een uitstekend product met een grote uniformiteit.” Deze teler heeft een oppervlakte van 26,2 hectare aan kassen.

Asten & Helmond

Maatschap de Jong-Franke

Producten

Over de teler

Maatschap de Jong-Franke heeft een areaal van 16 hectare kassen gericht op het produceren van trostomaten. Het complex is te vinden in s ‘Gravenzande.

Strandweg 15
2691 KE ‘s-Gravenzande
Nederland

Van Lienden

Producten

Over de teler

De kwekerij van de gebroeders van Lienden is te vinden in Bleiswijk en is volledig gefocust op het kweken van trostomaten. Zij doen dit in een kas met een oppervlakte van ruim 5 hectare.

Violierenweg 38
2665 MX Bleiswijk
Nederland

Seasun

Over de teler

“Naast het telen van verschillende soorten tomaten en paprika’s hebben we ons eveneens gespecialiseerd in het verpakken van deze producten. Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door een volledig geconditioneerde verpakhal, waar we onze producten verpakken volgens de wensen van onze klanten.” Deze teler heeft een oppervlakte van 63 hectare aan kassen.

Kreekweg 2
4421 RV Kapelle
Nederland

De Tuindershoek

Producten

Over de teler

“Wij zijn een modern glastuinbouwbedrijf. De Tuindershoek houdt door middel van de productiewijze rekening met mens en milieu. Met een enthousiast team van mensen kweken we een gezond, vers en schoon product.” Deze teler heeft een oppervlakte van 6,9 hectare aan kassen.

Tuindersweg 32
8271 PK IJsselmuiden
Nederland

Verpa

Producten

Over de teler

De tuinderij Verpa is een authentieke teler gelegen in het dorpje Weelde in België. Deze teler heeft een oppervlakte van 4,5 hectare aan kassen. In de kassen worden rode paprika’s gekweekt die vanaf eind maart tot half november beschikbaar zijn.

Schootseweg 16

2381 Weelde

België

B.J. van de Wel

Producten

Over de teler

Kwekerij B.J. van de Wel heeft een areaal van 2 hectare kassen met trostomaten. De kwekerij is gelegen in s’ Gravenzande.

Boerenlaan 14
2691 JX ‘s-Gravenzande
Nederland

Young Grow

Producten

Over de teler

Kwekerij Younggrow is gevestigd in Vierpolders en heeft een areaal van 6 hectare trostomaten. De tomaten van Younggrow zijn vanaf half maart tot eind november beschikbaar.

Vierpolders & Tinte

Breugem

Producten

Over de teler

Kwekerij Breugem heeft een areaal van 5 hectare kassen met groene paprika's. De kwekerij is gelegen in Bleiswijk.

Hoefweg 77
2665 CC
Bleiswijk