Over ons

HomeOver ons

Fresh ConneQt verzorgt de verkoop van verschillende glasteeltproducten. Waar andere aanbieders slechts één product aanbieden, biedt Fresh ConneQt een totaalaanbod van: tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines. 

Flexibiliteit

Door de korte lijnen met de verschillende telers zijn we in staat om klantgericht te werken en continu een dagvers product te leveren. En presenteren wij het ‘One Stop Shopping’ concept. Wat inhoudt dat onze klant voor zijn complete bestelling bij ons aan het juiste adres is. Zo leveren wij meer dan service, namelijk een complete ontzorging. Daarnaast biedt Fresh ConneQt de mogelijkheid deze bestelling de volgende dag al te komen laden. En deze flexibiliteit is wat Fresh ConneQt uniek maakt.

Ketensamenwerking

Iedere retailer heeft zijn eigen eindproduct. De ene in dozen, de ander in folie/flowpack. Een oranje of een donkerrode tomaat. Klantenwensen worden door de jaren heen steeds diverser. Maar tegelijkertijd steeds specifieker. Daarom streven wij naar een ketensamenwerking, een samenwerking over een langere periode. Wij bieden maatwerk door het hele proces. Van ras, teelt, kleur, maat en verpakking tot aan het moment van levering. 

Verpakking op maat

De producten worden volgens klantspecifieke wensen verpakt. Fresh ConneQt biedt een scala aan verpakkingsmogelijkheden. Zo bieden wij de mogelijkheid om de producten te verpakken in karton, folie/flowpack, kratten of emmers. Alle denkbare vormen van verpakking zijn mogelijk. Wij zorgen voor de gewenste verpakkingsvorm voorzien van de juiste informatie door middel van bedrukking en stickers. 

Veiligheid

Fresh ConneQt biedt jaarrond producten. Geteeld op duurzame wijze. Wij staan voor gezonde en 100% verse producten die op hygiënisch en milieutechnisch verantwoorde wijze geteeld worden. Doordat de teeltmethodes en het kwaliteitsmanagement tot in de kleinste details zijn geperfectioneerd, kunnen we een voedselveilig product aanbieden dat minimaal voldoet aan de wettelijke eisen betreffende residu.

Met ketensamenwerking en One-stop shopping garanderen wij constante kwaliteit en uniformiteit in producten! Zo is onze klant verzekerd van het product én de verpakking die aan al zijn wensen voldoen.